Chocolatemakers organiseert docu-avond met Tres Hombres

TICKETS koop je hier

Wat? Documentaire ‘Sea Blind, the price of shipping our stuff’. 
Wanneer? 
Dinsdag 7 februari om 18.30
Waar? Filmhuis FCHyena, Aambeeldstraat 24, Amsterdam (naast de Goudfazant)

Op dinsdag 7 februari organiseren we samen met Tres Hombres & filmhuis FCHyena, een documentaire avond! Gewoon, omdat we het leuk vinden. En omdat we het onderwerp ‘Duurzaam Transport’ behoorlijk belangrijk vinden. We kiezen er niet voor niets om een deel van onze biologische cacaobonen te vervoeren met de Tres Hombres.


Pioniers
Sea Blind is de documentaire die vertoond zal worden. De avond wordt ingeleid door niemand minder dan Tres Hombres kaptitein Arjen van der Veen en poolreizigster & documentaire maakster Bernice Notenboom.

Het uitladen van onze cacaobonen uit de Tres Hombres kon dit jaar helaas niet doorgaan, maar via deze weg kun je proeven aan de zeemansverhalen en poolavonturen van deze 2 pioniers! En van onze chocolade natuurlijk.

Hyena Earth
Onder de naam Hyena Earth verzorgt filmhuis FC Hyena avonden in het teken van duurzaamheid & milieu. FC Hyena werkt hierbij samen met mensen, bedrijven en organisaties die deze onderwerpen hoog in het vaandel hebben staan. Deze avond is de eerste van deze serie!

Sea Blind
De documentaire Sea Blind van avonturier en klimaatjournaliste Bernice Notenboom, gaat over één van de meest vervuilende, ongereguleerde en gesloten bedrijfstakken ter wereld: de scheepvaartindustrie. En dat terwijl 90% van alles wat wij kopen ons per schip bereikt. Notenboom werd tijdens een skireis van de Noordpool naar Canada geconfronteerd met de verwoestende invloed van deze industrie.

Tags: ,

volg Chocolatemakers ook op:

No comments yet.

Leave a Reply