Word een chocolademaker

TIJDELIJK GEEN WORKSHOPS

Volg ons op onze social media kanalen voor het laatste nieuws.Ga samen aan de slag met oprichter en eigenaar Enver Loke en maak je eigen chocolade! Van de herkomst van de cacaoboon, het branden tot aan het concheren en tempereren van chocolade, Enver vertelt je er alles over en je gaat samen met hem aan de slag. Een bijzondere ontmoeting over de kracht van kwaliteit en de keus voor een duurzame wereld.


Duur ca 4 uur.
Groep max 6 pers.

Tijdens de workshop werken we met producten die geschikt zijn voor mensen met een notenallergie.

Laden Evenementen

Aankomende Evenementen › meet-the-maker

Evenementen Search and Views Navigation

  • Geen overeenkomende events gevonden voor "meet-the-maker". Bekijk alstublieft de volledige kalender voor een complete lijst van events.

 

Goed om te weten

Eten en drinken
Etenswaren mogen NIET mee genomen worden in de fabriek. Dit omdat we geen sporen van noten en andere producten in onze chocoladerepen willen. Op deze manier kunnen zoveel mogelijk mensen (ook die met een allergie) van onze repen blijven genieten, Een flesje water mag je wel meenemen. Uiteraard zorgen wij ook voor wat drinken.

Bereikbaarheid
De Chocolatemakers fabriek vind je op de Radarweg 32A.

OV: Dit is op 15 minuten loopafstand van Station Sloterdijk. Vanuit de hoofdingang loop je naar rechts, richting de Radarweg en die volg je voor ongeveer 1 kilometer tot je het Seamen’s Centre ziet aan de linkerkant van de weg.Daar loop je naartoe en voor het Seamen’s Centre ga je naar rechts.
Fiets: We hebben genoeg plek op ons terrein.
Auto: Kom je met de auto, dan kan je op ons terrein (gratis) parkeren.

Annuleringsvoorwaarden
Annuleren kan tot 24u van het voren; dan kunt u een refund krijgen of we verplaatsen uw boeking naar een andere datum.
Annuleringen binnen 24u van het geboekt event krijgen geen refund en kunnen niet verplaatst worden.

 

Chocolatemakers Experience

Chocolatemakers Tour Tijdens de rondleiding in onze fabriek kom je alles te weten over het hele productieproces van chocolade maken.

Workshop: bonbons maken Komt de chocolatier in jou naar boven bij het zien van chocolade? Het is ook mogelijk in een 3 uur durende workshop je eigen bonbons te maken!