Gorilla bar puur 68%

3,69

Pure chocolade gemaakt met Forastero cacabonen uit Congo – Virunga National Park

Beschrijving

Deze chocolade is gemaakt van Virunga cacao! Met het eten van deze chocolade bescherm je de gorilla’s en bied je de bewoners een betere toekomst!

 

De laatste berggorilla’s leven in het Virunga Nationale Park in Oost Congo. Om de  aantasting van hun leefgebied door de mens tegen te gaan is cacao aangeplant aan de rand van het park.  De cacao voorziet de bewoners van extra inkomen zodat ze niet het leefgebied van de gorilla’s bedreigen.

De reep weegt ca.85 gram en is verpakt in vetvrij papier bedrukt met bio-inkt.
Deze chocolade is een versproduct. De reep is 12 maanden houdbaar maar wij adviseren de reep binnen 3 maanden op te eten. KOEL en DROOG bewaren! 

 

Beoordelingen

  1. Elly van Winden (geverifieerde eigenaar)

    De meest verrukkelijke pure chocolade die ik ooit gegeten heb.

  2. Elly van Winden (geverifieerde eigenaar)

    Wanneer komt deze heerlijke chocolade te koop in Groningen?

  3. Linda Vodegel Matzen

    Tja, 1 heel klein stukje geproefd, en in 1 keer helemaal overstag. Nooit meer andere chocolade : -)

  4. thomas

    Waarschijnlijk is het erg lekker, maar ik vind het een beetje misleidend dat er maar op een plaats te vinden is dat het om een mini reep chocolade van 90 gram gaat. Ik had natuurlijk een normale grote verwacht.

    • chocolatemakers

      Beste Thomas, de meeste repen wegen rond de 100 gram, soms iets erboven, soms eronder (van 80 tot 125 gram). Ons gaat het om de smaak en kwaliteit, niet zozeer om de kwantiteit. Maar wel een goede tip om te kijken of we het er iets helderder op kunnen zetten.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…