Gorilla bar melk 37%

3,69

Melkchocolade gemaakt met Forastero cacabonen uit Congo – Virunga National Park

Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

De laatste berggorilla’s leven in het Virunga Nationale Park in Oost Congo. Om de aantasting van hun leefgebied door de mens tegen te gaan is cacao aangeplant aan de rand van het park.  De cacao voorziet de bewoners van extra inkomen zodat ze niet het leefgebied van de gorilla’s bedreigen.

De reep weegt ca.85 gram en is verpakt in vetvrij papier bedrukt met bio-inkt.
Deze chocolade is een versproduct. De reep is 12 maanden houdbaar maar wij adviseren de reep binnen 3 maanden op te eten. KOEL en DROOG bewaren! 

Beoordelingen

  1. Paulien

    Superlekkere geurige romige smaak.

  2. Gaby

    Super lekkere chocolade. Volle cacaosmaak!

  3. Mirjam

    Wow, nu begrijp ik pas hoe chocolade hoort te smaken. Bedankt Chocolatemakers!

  4. Amanda (geverifieerde eigenaar)

    Topproduct!

  5. Renate

    Heerlijke chocolade. Ik heb 4 soorten geproefd. Met mijn noten- en pinda allergie (incl. sheavet en kokos) ben ik blij na jaren weer chocolade te kunnen eten omdat jullie niets teveel hebben toegevoegd aan de ingrediënten. Fantastisch product.
    Ik geef het 4 sterren.

  6. Francy

    Superblij met jullie heerlijke chocolade, ikzelf heb ook een pinda en notenallergie en nog veel meer allergieen, maar juist omdat jullie niks toegevoegd hebben, kan ik heerlijk genieten van een reep chocolade. Hoop dat jullie dit blijven doen! SuperB !
    Nu nog een chocoladeletter voor 5 december maken ? 😉 Die mis ik nog en vele allergische kindjes met mij ! Het aantal sterren doorgeven doet het niet goed, maar ik geef het 5 !! sterren !

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…