100 Bio Mini Gorilla Bar puur 68%

55.00

Mini reepjes pure chocolade gemaakt met Forastero cacabonen uit Congo – Virunga National Park

Doos met 100 stuks – reepjes à 12gr/stuk

Ingrediënten: 68% cacao bonen, 30% suiker en 2% cacaoboter, alle ingrediënten van biologische teelt.

Verpakt in een omgeving waar noten worden verwerkt.

Allergenen: kan sporen vam lactose bevatten

Artikelnummer: 3002 Categorie:

Beschrijving

De laatste berggorilla’s leven in het Virunga Nationale Park in Oost Congo. Om de  aantasting van hun leefgebied door de mens tegen te gaan is cacao aangeplant aan de rand van het park.  De cacao voorziet de bewoners van extra inkomen zodat ze niet het leefgebied van de gorilla’s bedreigen.

De reepjes wegen ca.12 gram en zijn verpakt in vetvrij papier bedrukt met bio-inkt. Deze chocolade is een versproduct. De reep is 12 maanden houdbaar maar wij adviseren de reep binnen 3 maanden op te eten.

KOEL en DROOG bewaren! 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “100 Bio Mini Gorilla Bar puur 68%” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…