Bio Gorilla bar melk 37% (10 st.)

1001

Melkchocolade gemaakt met Forastero cacabonen uit Congo - Virunga National Park

Doos met 10 stuks repen a 90gram/reep

Ingrediënten: 37% cacao bonen, 26% melkpoeder, 25% suiker en 12% cacaoboter, alle ingrediënten van biologische teelt

Bevat geen sporen van noten of pinda’s.

Allergenen: lactose

Meer details

Meer informatie

De laatste berggorilla’s leven in het Virunga Nationale Park in Oost Congo. Om de aantasting van hun leefgebied door de mens tegen te gaan is cacao aangeplant aan de rand van het park.  De cacao voorziet de bewoners van extra inkomen zodat ze niet het leefgebied van de gorilla’s bedreigen. 

De reep weegt ca.90 gram en is verpakt in vetvrij papier bedrukt met bio-inkt.
Deze chocolade is een versproduct. De reep is 12 maanden houdbaar maar wij adviseren de reep binnen 3 maanden op te eten. KOEL en DROOG bewaren!