Bio Mini Gorilla puur 68% (100 st.)

3002

 Binnenkort weer op voorraad 

Mini reepjes pure chocolade gemaakt met Forastero cacabonen uit Congo - Virunga National Park

Doos met 100 stuks - reepjes à 12gr/stuk

Ingrediënten: 68% cacao bonen, 30% suiker en 2% cacaoboter, alle ingrediënten van biologische teelt.

Verpakt in een omgeving waar noten worden verwerkt.

Allergenen: kan sporen vam lactose bevatten

Meer details

Meer informatie

De laatste berggorilla’s leven in het Virunga Nationale Park in Oost Congo. Om de  aantasting van hun leefgebied door de mens tegen te gaan is cacao aangeplant aan de rand van het park.  De cacao voorziet de bewoners van extra inkomen zodat ze niet het leefgebied van de gorilla’s bedreigen. 

De reepjes wegen ca.12 gram en zijn verpakt in vetvrij papier bedrukt met bio-inkt. Deze chocolade is een versproduct. De reep is 12 maanden houdbaar maar wij adviseren de reep binnen 3 maanden op te eten.

KOEL en DROOG bewaren!