Chocolade

Hier kun je onze repen, mini's en specials bestellen. 

Chocolade | Couverture | Schokofahrt Er zijn 13 producten

per pagina
Toont 1 - 12 van de 13 items
  • Melkchocolade gemaakt met Forastero cacabonen uit Congo - Virunga National Park Doos met 10 stuks repen a 90gram/reep Ingrediënten: 37% cacao bonen, 20% melkpoeder, 25% suiker en 18% cacaoboter, alle ingrediënten van biologische teelt Bevat geen sporen van noten of pinda’s. Allergenen: lactose

  • Pure chocolade gemaakt met Forastero cacabonen uit Congo - Virunga National Park Doos met 10 stuks repen a 90gram/reep Ingrediënten: 68% cacao bonen, 30% suiker en 2% cacaoboter, alle ingrediënten van biologische teelt Bevat geen sporen van noten of pinda’s. Allergenen: kan sporen van lactose bevatten

  • Melkchocolade gemaakt met Trinitario cacabonen uit de Dominicaanse Republiek Doos met 10 stuks repen a 90gram/reep Ingrediënten: 40% cacao bonen, 18% melkpoeder, 27% suiker, 15% cacaoboter en 0,5% zeezout, alle ingrediënten van biologische teelt Bevat geen sporen van noten of pinda’s. Allergenen: lactose

  • Pure chocolade gemaakt met Trinitario cacabonen uit de Dominicaanse Republiek Doos met 10 stuks repen a 90gram/reep Ingrediënten: 73% cacao bonen waarvan 5% nibs, 25% suiker en 2% cacaoboter, alle ingrediënten van biologische teelt Bevat geen sporen van noten of pinda’s. Allergenen: kan sporen van lactose bevatten.

  • Pure chocolade gemaakt met Criollo cacaobonen uit Peru - Amazone Doos met 10 stuks repen a 90gram/reep Ingrediënten: 80% cacao bonen, 19% suiker en 1% cacaoboter, alle ingrediënten van biologische teelt Bevat geen sporen van noten of pinda’s. Allergenen: kan sporen van lactose bevatten.

  • Donkere melkchocolade gemaakt met Criollo cacabonen uit Peru - Amazone Doos met 10 stuks repen a 90 gram/reep Ingrediënten: 52% cacao bonen, 24% suiker 14% melkpoeder en 10% cacaoboter. Alle ingrediënten van biologische teelt. Bevat geen sporen van noten of pinda’s. Allergenen: lactose

  • Donkere melkchocolade gemaakt met Criollo cacabonen uit Peru - Amazone met hand-geplukte Arabica koffiebonen uit Colombia Doos met 10 stuks repen a 90gram/reep Ingrediënten: 30% cacaobonen, 18% cacaoboter, 31% suiker, 19,5% melkpoeder, 1,5% koffie, alle ingrediënten van biologische teelt Bevat geen sporen van noten of pinda’s. Allergenen: lactose

  • Pure chocolade gemaakt met Forastero cacabonen uit Congo - Virunga National Park, met arenga bossuiker uit Sulawesi Doos met 10 stuks repen a 85 gram/reep Ingrediënten: 92% cacaobestanddelen, waarvan 82% cacaomassa en 10 % cacaoboter, arenga bossuiker, alle ingrediënten van biologische teelt Bevat geen sporen van noten of pinda’s. Allergenen: kan sporen...

  • Mini reepjes melkchocolade gemaakt met Forastero cacabonen uit Congo - Virunga National Park Doos met 100 stuks - reepjes à 12gr/stuk Ingrediënten: 37% cacao bonen, 26% melkpoeder, 25% suiker en 12% cacaoboter, alle ingrediënten van biologische teelt Verpakt in een omgeving waar noten worden verwerkt. Allergenen: lactose

  • Mini reepjes pure chocolade gemaakt met Forastero cacabonen uit Congo - Virunga National Park Doos met 100 stuks - reepjes à 12gr/stuk Ingrediënten: 68% cacao bonen, 30% suiker en 2% cacaoboter, alle ingrediënten van biologische teelt. Verpakt in een omgeving waar noten worden verwerkt. Allergenen: kan sporen vam lactose bevatten

  • Dunne plakjes donkere melkchocolade van Trinitario cacaobonen met hand-geplukte Arabica koffiebonen bestrooid met krachtige cacaonibs . Doos met 24 zakjes a 100gram/zakje Ingrediënten: 36% cacaobonen, 16,5% cacaoboter, 27% suiker, 19% melkpoeder, 1,5% koffie, alle ingrediënten van biologische teelt. Allergenen: lactose

  • Binnenkort weer beschikbaar Mini reepjes melkchocolade gemaakt met gemaakt met Trinitario cacabonen uit de Dominicaanse Republiek Doos met 100 stuks - reepjes à 12gr/stuk Ingrediënten: 40% cacao bonen, 18% melkpoeder, 27% suiker, 15% cacaoboter en 0,5% zeezout, alle ingrediënten van biologische teelt Verpakt in een omgeving waar noten worden verwerkt....

Toont 1 - 12 van de 13 items