• Een bedrijfsaccount is nodig om te mogen bestellen.
  • 25,00 €

    Pure chocolade gemaakt met Forastero cacaobonen uit Congo - Virunga National Park Verpakking: Couverture in plastic zak met kleine drops (totaal 2kg) Ingrediënten:68% cacao bonen, 30% suiker en 2% cacaoboter, alle ingrediënten van biologische teelt Bevat geen sporen van noten of pinda’s. Allergenen: kan sporen van lactose bevatten.

    25,00 €
  • 27,50 €

    Pure chocolade gemaakt met Criollo cacaobonen uit Peru - Amazone Regenwoud Verpakking: Couverture in plastic zak met kleine drops (totaal 2kg) Ingrediënten:80% cacao bonen, 19% suiker en 1% cacaoboter, alle ingrediënten van biologische teelt Bevat geen sporen van noten of pinda’s. Allergenen: kan sporen van lactose bevatten

    27,50 €
  • 27,50 €

    Melkchocolade gemaakt met Forastero cacabonen uit Congo - Virunga National Park Verpakking: Couverture in plastic zak met kleine drops (totaal 2kg) Ingrediënten:37% cacao bonen, 26% melkpoeder, 25 suiker en 12% cacaoboter, alle ingrediënten van biologische teelt Bevat geen sporen van noten of pinda’s. Allergenen: lactose

    27,50 €
  • 29,50 €

    Pure chocolade gemaakt met Criollo cacaobonen uit Peru - Chulucanas regio Verpakking: Couverture in plastic zak met kleine drops (totaal 2kg) Ingrediënten: 75% cacao bonen, 23% suiker en 2% cacaoboter, alle ingrediënten van biologische teelt Bevat geen sporen van noten of pinda’s. Allergenen: kan sporen van lactose bevatten

    29,50 €
  • 27,50 €

    Witte chocolade gemaakt met natuurlijke cacaoboter uit de Dominicaanse Republiek Verpakking: Couverture in plastic zak met kleine drops (totaal 2kg) Ingrediënten: 33% cacaoboter, 34% suiker en 33% melkpoeder, alle ingrediënten van biologische teelt Bevat geen sporen van noten of pinda’s. Allergenen: lactose

    27,50 €
  • 95,00 €

    Gebrande cacao nibs van Forastero cacaobonen uit het Virunga National Park in Oost Congo.  Verpakking: doos van 10kg. Bevat geen sporen van noten of pinda’s.

    95,00 €
  • 125,00 €

    100% Cacaomassa, gemaakt van Forastero cacaobonen uit het Virunga National Park in Oost Congo.Verpakking: per doos van 10kgBevat geen sporen van noten of pinda’s.Allergenen: geen

    125,00 €
  • 125,00 €

    100% Natuurlijke cacaoboter uit de Dominicaanse Republiek. Een deel van deze cacaboter wordt met het zeilschip 'Tres Hombres' op windkracht vanuit de Caraïben vervoerd en tot aan de kade van Amsterdam gebracht.  Verpakking: per doos van 10kgBevat geen sporen van noten of pinda’s.Allergenen: geen

    125,00 €