Chocolade | Couverture | Schokofahrt

  • Melkchocolade gemaakt met Forastero cacabonen uit Congo - Virunga National Park Doos met 10 stuks repen a 90gram/reep Ingrediënten: 37% cacao bonen, 26% melkpoeder, 25% suiker en 12% cacaoboter, alle ingrediënten van biologische teelt Bevat geen sporen van noten of pinda’s. Allergenen: lactose

  • Pure chocolade gemaakt met Forastero cacabonen uit Congo - Virunga National Park Doos met 10 stuks repen a 90gram/reep Ingrediënten: 68% cacao bonen, 30% suiker en 2% cacaoboter, alle ingrediënten van biologische teelt Bevat geen sporen van noten of pinda’s. Allergenen: kan sporen van lactose bevatten

  • Melkchocolade gemaakt met Trinitario cacabonen uit de Dominicaanse Republiek Doos met 10 stuks repen a 90gram/reep Ingrediënten: 40% cacao bonen, 24% melkpoeder, 25% suiker, 11% cacaoboter en 0,5% zeezout, alle ingrediënten van biologische teelt Bevat geen sporen van noten of pinda’s. Allergenen: lactose

  • Pure chocolade gemaakt met Trinitario cacabonen uit de Dominicaanse Republiek Doos met 10 stuks repen a 90gram/reep Ingrediënten: 75% cacao bonen waarvan 8% nibs, 23% suiker en 2% cacaoboter, alle ingrediënten van biologische teelt Bevat geen sporen van noten of pinda’s. Allergenen: kan sporen van lactose bevatten.

  • Pure chocolade gemaakt met Criollo cacabonen uit Peru - Amazone Doos met 10 stuks repen a 90gram/reep Ingrediënten: 80% cacao bonen, 19% suiker en 1% cacaoboter, alle ingrediënten van biologische teelt Bevat geen sporen van noten of pinda’s. Allergenen: kan sporen van lactose bevatten.

  • Donkere melkchocolade gemaakt met Criollo cacabonen uit Peru - Amazone Doos met 10 stuks repen a 90 gram/reep Ingrediënten: 52% cacao bonen, 24% suiker 14% melkpoeder en 10% cacaoboter. Alle ingrediënten van biologische teelt. Bevat geen sporen van noten of pinda’s. Allergenen: lactose

  • Pure chocolade gemaakt met Forastero cacabonen uit Congo - Virunga National Park, met arenga bossuiker uit Sulawesi Doos met 10 stuks repen a 85 gram/reep Ingrediënten: 92% cacaobestanddelen, waarvan 82% cacaomassa en 10 % cacaoboter, arenga bossuiker, alle ingrediënten van biologische teelt Bevat geen sporen van noten of pinda’s. Allergenen: kan sporen...

  • *Alleen andere naam! Dat was 37% Melkchocolade gemaakt met Forastero cacabonen uit Congo - Virunga National Park Verpakking: Couverture in plastic zak met kleine drops (totaal 2kg) Ingrediënten: 37% cacao bonen, 20% melkpoeder, 25% suiker en 18% cacaoboter, alle ingrediënten van biologische teelt Bevat geen sporen van noten of pinda’s. Allergenen: lactose

  • *Alleen andere naam! Dat was 68% Pure chocolade gemaakt met Forastero cacaobonen uit Congo - Virunga National Park Verpakking: Couverture in plastic zak met kleine drops (totaal 2kg) Ingrediënten:68% cacao bonen, 30% suiker en 2% cacaoboter, alle ingrediënten van biologische teelt Bevat geen sporen van noten of pinda’s. Allergenen: kan sporen van lactose...

  • Pure chocolade gemaakt met Criollo cacaobonen uit Peru - Amazone Regenwoud Verpakking: Couverture in plastic zak met kleine drops (totaal 2kg) Ingrediënten:80% cacao bonen, 19% suiker en 1% cacaoboter, alle ingrediënten van biologische teelt Bevat geen sporen van noten of pinda’s. Allergenen: kan sporen van lactose bevatten

  • Pure chocolade gemaakt met Criollo cacaobonen uit Peru - Chulucanas regio Verpakking: Couverture in plastic zak met kleine drops (totaal 2kg) Ingrediënten: 75% cacao bonen, 23% suiker en 2% cacaoboter, alle ingrediënten van biologische teelt Bevat geen sporen van noten of pinda’s. Allergenen: kan sporen van lactose bevatten

  • Witte chocolade gemaakt met natuurlijke cacaoboter uit de Dominicaanse Republiek Verpakking: Couverture in plastic zak met kleine drops (totaal 2kg) Ingrediënten: 33% cacaoboter, 34% suiker en 33% melkpoeder, alle ingrediënten van biologische teelt Bevat geen sporen van noten of pinda’s. Allergenen: lactose

  • Mini reepjes melkchocolade gemaakt met Forastero cacabonen uit Congo - Virunga National Park Doos met 100 stuks - reepjes à 12gr/stuk Ingrediënten: 37% cacao bonen, 26% melkpoeder, 25% suiker en 12% cacaoboter, alle ingrediënten van biologische teelt Verpakt in een omgeving waar noten worden verwerkt. Allergenen: lactose

  • Mini reepjes pure chocolade gemaakt met Forastero cacabonen uit Congo - Virunga National Park Doos met 100 stuks - reepjes à 12gr/stuk Ingrediënten: 68% cacao bonen, 30% suiker en 2% cacaoboter, alle ingrediënten van biologische teelt. Verpakt in een omgeving waar noten worden verwerkt. Allergenen: kan sporen vam lactose bevatten

  •  Binnenkort weer beschikbaar  Dunne plakjes donkere melkchocolade van Trinitario cacaobonen met hand-geplukte Arabica koffiebonen bestrooid met krachtige cacaonibs . Doos met 24 zakjes a 100gram/zakje Ingrediënten: 36% cacaobonen, 16,5% cacaoboter, 27% suiker, 19% melkpoeder, 1,5% koffie, alle ingrediënten van biologische teelt. Allergenen: lactose

  • Mini reepjes melkchocolade gemaakt met gemaakt met Trinitario cacabonen uit de Dominicaanse Republiek Doos met 100 stuks - reepjes à 12gr/stuk Ingrediënten: 40% cacaobonen, 18% melkpoeder, 27 suiker, 15% cacaoboter, alle ingrediënten van biologische teelt Verpakt in een omgeving waar noten worden verwerkt. Allergenen: lactose

  • Mini reepjes melkchocolade gemaakt met gemaakt met Trinitario cacabonen uit de Dominicaanse Republiek Doos met 100 stuks - reepjes à 12gr/stuk Ingrediënten: 68% cacaobonen, 30% suiker, 2% cacaoboter, alle ingrediënten van biologische teelt Verpakt in een omgeving waar noten worden verwerkt. Allergenen: kan sporen vam lactose bevatten

  • Pure chocolade gemaakt met Trinitario cacabonen uit de Dominicaanse Republiek Doos met 10 stuks repen a 90gram/reep Ingrediënten: 75% cacao bonen waarvan 8% nibs, 23% suiker en 2% cacaoboter, alle ingrediënten van biologische teelt Bevat geen sporen van noten of pinda’s. Allergenen: kan sporen van lactose bevatten.

  • Melkchocolade gemaakt met Trinitario cacabonen uit de Dominicaanse Republiek Doos met 10 stuks repen a 90gram/reep Ingrediënten: 40% cacao bonen, 24% melkpoeder, 25% suiker, 11% cacaoboter en 0,5% zeezout, alle ingrediënten van biologische teelt Bevat geen sporen van noten of pinda’s. Allergenen: lactose

  • Melkchocolade gemaakt met Forastero cacabonen uit Congo - Virunga National Park Doos met 10 stuks repen a 90gram/reep Ingrediënten: 37% cacao bonen, 26% melkpoeder, 25% suiker en 12% cacaoboter, alle ingrediënten van biologische teelt Bevat geen sporen van noten of pinda’s. Allergenen: lactose

  • Pure chocolade gemaakt met Forastero cacabonen uit Congo - Virunga National Park Doos met 10 stuks repen a 90gram/reep Ingrediënten: 68% cacao bonen, 30% suiker en 2% cacaoboter, alle ingrediënten van biologische teelt Bevat geen sporen van noten of pinda’s. Allergenen: kan sporen van lactose bevatten

  • Pure chocolade gemaakt met Criollo cacabonen uit Peru - Amazone Doos met 10 stuks repen a 90gram/reep Ingrediënten: 80% cacao bonen, 19% suiker en 1% cacaoboter, alle ingrediënten van biologische teelt Bevat geen sporen van noten of pinda’s. Allergenen: kan sporen van lactose bevatten.

  • *Alleen andere naam! Dat was 68% Pure chocolade gemaakt met Forastero cacaobonen uit Congo - Virunga National Park Verpakking: Couverture in plastic zak met kleine drops (totaal 2kg) Ingrediënten:68% cacao bonen, 30% suiker en 2% cacaoboter, alle ingrediënten van biologische teelt Bevat geen sporen van noten of pinda’s. Allergenen: kan sporen van lactose...

  • Pure chocolade gemaakt met Criollo cacaobonen uit Peru - Amazone Regenwoud Verpakking: Couverture in plastic zak met kleine drops (totaal 2kg) Ingrediënten:80% cacao bonen, 19% suiker en 1% cacaoboter, alle ingrediënten van biologische teelt Bevat geen sporen van noten of pinda’s. Allergenen: kan sporen van lactose bevatten

  • *Alleen andere naam! Dat was 37% Melkchocolade gemaakt met Forastero cacabonen uit Congo - Virunga National Park Verpakking: Couverture in plastic zak met kleine drops (totaal 2kg) Ingrediënten: 37% cacao bonen, 20% melkpoeder, 25% suiker en 18% cacaoboter, alle ingrediënten van biologische teelt Bevat geen sporen van noten of pinda’s. Allergenen: lactose

  • Donkere melkchocolade gemaakt met Criollo cacabonen uit Peru - Amazone Doos met 10 stuks repen a 90 gram/reep Ingrediënten: 52% cacao bonen, 24% suiker 14% melkpoeder en 10% cacaoboter. Alle ingrediënten van biologische teelt. Bevat geen sporen van noten of pinda’s. Allergenen: lactose

  • Pure chocolade gemaakt met Criollo cacaobonen uit Peru - Chulucanas regio Verpakking: Couverture in plastic zak met kleine drops (totaal 2kg) Ingrediënten: 75% cacao bonen, 23% suiker en 2% cacaoboter, alle ingrediënten van biologische teelt Bevat geen sporen van noten of pinda’s. Allergenen: kan sporen van lactose bevatten