• Een bedrijfsaccount is nodig om te mogen bestellen.
  • Pure chocolade gemaakt met Trinitario cacabonen uit de Dominicaanse Republiek Doos met 10 stuks repen a 90gram/reep Ingrediënten: 75% cacao bonen waarvan 8% nibs, 23% suiker en 2% cacaoboter, alle ingrediënten van biologische teelt Bevat geen sporen van noten of pinda’s. Allergenen: kan sporen van lactose bevatten.

  • Melkchocolade gemaakt met Trinitario cacabonen uit de Dominicaanse Republiek Doos met 10 stuks repen a 90gram/reep Ingrediënten: 40% cacao bonen, 24% melkpoeder, 25% suiker, 11% cacaoboter en 0,5% zeezout, alle ingrediënten van biologische teelt Bevat geen sporen van noten of pinda’s. Allergenen: lactose

  • Melkchocolade gemaakt met Forastero cacabonen uit Congo - Virunga National Park Doos met 10 stuks repen a 90gram/reep Ingrediënten: 37% cacao bonen, 26% melkpoeder, 25% suiker en 12% cacaoboter, alle ingrediënten van biologische teelt Bevat geen sporen van noten of pinda’s. Allergenen: lactose

  • Pure chocolade gemaakt met Forastero cacabonen uit Congo - Virunga National Park Doos met 10 stuks repen a 90gram/reep Ingrediënten: 68% cacao bonen, 30% suiker en 2% cacaoboter, alle ingrediënten van biologische teelt Bevat geen sporen van noten of pinda’s. Allergenen: kan sporen van lactose bevatten

  • Pure chocolade gemaakt met Criollo cacabonen uit Peru - Amazone Doos met 10 stuks repen a 90gram/reep Ingrediënten: 80% cacao bonen, 19% suiker en 1% cacaoboter, alle ingrediënten van biologische teelt Bevat geen sporen van noten of pinda’s. Allergenen: kan sporen van lactose bevatten.

  • Pure chocolade gemaakt met Forastero cacaobonen uit Congo - Virunga National Park Verpakking: Couverture in plastic zak met kleine drops (totaal 2kg) Ingrediënten:68% cacao bonen, 30% suiker en 2% cacaoboter, alle ingrediënten van biologische teelt Bevat geen sporen van noten of pinda’s. Allergenen: kan sporen van lactose bevatten.

  • Pure chocolade gemaakt met Criollo cacaobonen uit Peru - Amazone Regenwoud Verpakking: Couverture in plastic zak met kleine drops (totaal 2kg) Ingrediënten:80% cacao bonen, 19% suiker en 1% cacaoboter, alle ingrediënten van biologische teelt Bevat geen sporen van noten of pinda’s. Allergenen: kan sporen van lactose bevatten

  • Melkchocolade gemaakt met Forastero cacabonen uit Congo - Virunga National Park Verpakking: Couverture in plastic zak met kleine drops (totaal 2kg) Ingrediënten:37% cacao bonen, 26% melkpoeder, 25 suiker en 12% cacaoboter, alle ingrediënten van biologische teelt Bevat geen sporen van noten of pinda’s. Allergenen: lactose

  • Donkere melkchocolade gemaakt met Criollo cacabonen uit Peru - Amazone Doos met 10 stuks repen a 90 gram/reep Ingrediënten: 52% cacao bonen, 24% suiker 14% melkpoeder en 10% cacaoboter. Alle ingrediënten van biologische teelt. Bevat geen sporen van noten of pinda’s. Allergenen: lactose

  • Pure chocolade gemaakt met Criollo cacaobonen uit Peru - Chulucanas regio Verpakking: Couverture in plastic zak met kleine drops (totaal 2kg) Ingrediënten: 75% cacao bonen, 23% suiker en 2% cacaoboter, alle ingrediënten van biologische teelt Bevat geen sporen van noten of pinda’s. Allergenen: kan sporen van lactose bevatten