Chef Specials

Welkom bij onze Chef Specials! In deze specials laten we chefs en andere professionals aan het woord die met onze couverture & chocolade werken. Ongecensureerd. Wat vinden ze van onze producten? Van de kwaliteit, de smaak, en hoe is het nou om ermee te werken in de keuken?

We gaan op pad door Nederland om de mening van professionals te horen. Samen kunnen we onze chocolade en couverture namelijk nog beter maken, want alleen de beste kwaliteit is natuurlijk goed genoeg.

 

Chef Specials proeverij | Restaurant MOER
In deze Chef Special niet alleen een gesprek over onze chocolade, maar een heuse proeverij! En wel met Dirk Mooren (Head Chef) en Dylan Vos (Pastry Chef) van het nieuwe restaurant MOER in Amsterdam. Pas op! Na het lezen van deze recepten heb je waarschijnlijk een onbedwingbare behoefte aan chocola… lees hier verder.

 

Chef Specials interview | Ralph Hagen
Ook in 2017 gaan we verder met onze Chef Specials! Dit keer is topchocolatier & Maastrichtenaar Ralph Hagen aan het woord. Wat is zijn favoriete chocolade en hoe herkent hij een goede couverture? Je leest het hier.

 

 

Chef Specials interview | Vermeer
Tijd voor een nieuwe Chef Special! En wel met Chris Naylor van restaurant Vermeer dit keer. Deze vriendelijke Engelsman woont al 20 jaar in Amsterdam. Sinds een paar jaar werkt hij met onze chocolade. Nou, daar wil hij wel wat over zeggen, ‘please have a seat’. En dat deden we. Benieuwd wat hij te vertellen had? Je leest het hele interview hier.

 

Chef Specials interview | Ciel Bleu
In dit eerste deel van de Chef Specials laten we Onno Kokmeijer & Arjan Speelman van restaurant Ciel Bleu aan het woord. Beide heren zijn échte liefhebbers van chocolade en werken alweer een tijdje met onze couverture. Maar wat vinden ze daar nou écht van? Dat willen we natuurlijk graag weten! Je leest het hier.

 

Chef Specials proeverij | Chocriti
Tijd voor onze derde Chef Special, en eerste ‘Proeverij’! Afgelopen maand bezochten diverse professionals onze fabriek voor een rondleiding en uitgebreide proeverij. Eén van hen was Martijn Seekles, chocoladeliefhebber, -blogger en -criticus. Samen met bevriende chocolatier Robert Winters van Pasamore, schoof hij aan en schreef er deze review over.