Onze mini’s

Een stoer, biologisch minireepje van èchte chocola. Ze zien er precies zo uit als een grote reep, alleen dan een stuk kleiner. De reepjes wegen ca.12 gram en zijn verpakt in een doos van 100 stuks.

Bij de koffie
De mini gorilla’s doen het erg goed bij het serveren van een kop goede koffie of thee, maar ook tijdens een zakelijke bespreking of een goed gesprek bij het koffieapparaat. Overal wel eigenlijk. En natuurlijk ook leuk om als extraatje weg te geven.

Bijzondere verpakking
De verpakking is gemaakt van volledig plantaardig materiaal (net als de binnenwikkels van onze grote repen). In samenwerking met Bio4Pack, gemaakt van cellulose papier en folie en bedrukt met bio inkt. Na 6 maanden is de wikkel volledig afgebroken, dat je het even weet. No waste dus!

Kleine noot: ze zijn voorlopig alleen beschikbaar voor zakelijke klanten, dus nog niet thuis voor op de keukentafel. Bestellen kan via onze webshop voor professionals .

Mini Gorilla’s

Net als z’n grote broer, beschikbaar in de varianten melk 37% & puur 68%.
Onze ‘Gorilla bars’ zijn gemaakt van Forastero cacao uit het Virunga National park in Congo.

Waarom de ‘Gorilla bar’? Omdat de laatste berggorilla’s van de wereld in het Virunga National Park leven. Hun leefgebied wordt aangetast door de mens. Om dit tegen te gaan is cacao aangeplant aan de rand van het park.  Deze biologische cacao voorziet de bewoners van inkomen zodat ze niet het leefgebied van de gorilla’s bedreigen door houtkap en stroperij. Met het eten van deze chocolade bescherm je de berggorilla’s en bied je de mensen een betere toekomst!

 

Mini Tres Hombres

Beschikbaar in de varianten melk 40% met zeezout & puur 70%.
Onze ‘Tres Hombres’  reepjes zijn gemaakt van Trinitario cacao uit de Dominicaanse Republiek.

De cacaobonen voor deze bijzondere repen worden met het Zeilschip de Tres Hombres op windkracht uit de Caraïben gehaald en gebracht tot aan de kade van Amsterdam. Jorne, Andreas en Arjen trotseren ieder jaar weer de Atlantische Oceaan om de fijnste cacaobonen uit de Caraïben te halen. Met het eten van deze chocolade steun je de Tres Hombres en kies je voor duurzaam transport!