Het team

Rodney en Enver zijn in oktober 2011 met z’n tweeën Chocolatemakers gestart. Wat als experiment begon, is inmiddels een bloeiend bedrijf geworden. Dit zijn de mensen die bij Chocolatemakers werken.

 

Daan Kolmer – machinebouwer

Daan’s taak in de fabriek is om oude machines weer aan de praat te krijgen en alle infrastructuur tussen de verschillende machines te laten werken. Ook doet hij het onderhoud van alle machines, super belangrijk! Want als een machine stil ligt, rollen er geen chocoladerepen van de band…. Meer weten over Daan? Kijk hier.

 

Joep van der Made – ontwerper

Het avontuur begon tijdens het Chocoladefestival CHOCA in 2008, sindsdien zijn Joep en Enver onafscheidelijk. Joep is een top ontwerper die zich graag bemoeit met de kern van Chocolatemakers, en dat is goed! Meer fantastische ontwerpen vind je op www.ateliermade.com

 

 

michel1Michel Kemper – productiemedewerker

Hier ooit begonnen als schoonmaker, maar Michel werd als snel gevraagd om mee te draaien in de productie. Nu kent hij het productieproces van voor naar achteren en is hij hier niet meer weg te denken. Zijn flexibele en positieve instelling wordt door alle Chocolatemakers zeer gewaardeerd.

 

 

Ursula van Eijk – commercieel & logistiek medewerkster

Ursula is begonnen als trouwe fan en “kritische” abonnementhouder. Dankzij haar enthousiasme en gedrevenheid komt onze chocolade bij de klant terecht. Ze is een echte foodie die houdt van goed eten (en wijn). Ursula heeft een echte teamspirit, is heel attent en zorgt ervoor dat er geen verjaardag of feestje meer overgeslagen wordt.

 

frans01Frans Ploegaert – kwaliteits- en productiemedewerker

Voeg een flinke dosis cacaoliefhebberij samen met een scheutje enthousiasme en een snufje technische kennis, en je hebt het recept “Frans”. Na zijn opleiding voedingtechnologie heeft hij zich het afgelopen jaar lekker ontwikkeld binnen het bedrijf en leert hij de fijne kneepjes van productie & kwaliteit.

 

Marije Guillaumond – marketing manager

Met een flinke dosis relativeringsvermogen, een scheutje humor en verfijnd talent tot mensenkennis heeft Marije alle ingrediënten in huis om een mooi product als dat van Chocolatemakers aan de man te brengen. Daarnaast is ze gek op lekkere dranken en eten en goede chocolade, een goede combi dus.

 

 

 

enver01Enver Loke – oprichter

Enver is dagelijks bezig met de bedrijfsvoering, de verkoop, marketing en productontwikkeling. Hij houdt zich tevens bezig met de doorontwikkeling van Chocolatemakers en bouwt aan de bezoekbare fabriek. Enver treedt op als woordvoerder naar buiten, maar als het waait is hij aan het kiten:-)

 

 

Rodney Nikkels – oprichter

Rodney onderhoudt het contact met onze cacaoboeren en hij zet samen met de cacaocoöperatie Norandino een chocoladefabriek op in Peru. Maar vaak heeft Rodney zijn overall aan; dan is hij cacaobonen aan het branden en ontwikkelt hij de machines die we zelf ook bouwen. Daarnaast worden de recepturen samen met Enver regelmatig geproefd en beoordeeld; heel vervelend werk.