Crowdfunding

Bouw mee aan de Chocoladefabriek

De crowdfunding voor de enige èchte chocoladefabriek is afgesloten! En met waanzinnig succes kunnen we wel zeggen. Ruim 70.000 euro is er door jullie geïnvesteerd, meer dan we hadden durven dromen. Dank hiervoor! Heel gaaf om te zien dat zoveel mensen betrokken zijn en net zo enthousiast worden van het realiseren van een èchte chocoladefabriek als wij.

We zijn ondertussen al bezig met het zetten van de eerste stappen en houden jullie op de hoogte. En we verwelkomen jullie straks natuurlijk graag in de chocoladefabriek!

Rodney & Enver

 

Een èchte Chocoladefabriek
Voor het uitbreiden van onze Chocoladefabriek in Amsterdam hebben we een Crowdfunding campagne gedaan waar alle chocoladeliefhebbers aan konden meedoen. Waarom? Dat lees je hieronder.

Begin 2012 maakten we ongeveer 100 repen per week, nu gaan er elke week 4000 repen uit die op steeds meer plekken in Nederland te krijgen zijn. Tijd voor een volgende stap: het neerzetten van een èchte chocoladefabriek in Amsterdam. Dit wordt een plek waar in 2017 iedereen het maken van chocolade kan komen zien, proeven en ervaren.

Crowdfunding
Om verder te groeien en deze chocoladefabriek te kunnen bouwen, is er kapitaal nodig. We wilden minimaal € 30.000,- ophalen via de crowd. Hiermee kunnen we een ballroast brander uit 1930 aan de praat krijgen (zie foto hieronder), bijbehorende machines installeren en stappen zetten om de fabriek verder in te richten en bezoekbaar te maken voor het publiek, jullie dus!

ballroastbrander

Crowdfunding was voor ons een logische stap. “We kunnen geld lenen van grote investeerders, maar we geloven veel meer in de kracht van de community. We delen ons succes graag met alle chocoladeliefhebbers en blijven op deze manier zo onafhankelijk mogelijk”.

We houden jullie op de hoogte van de stappen die we zetten. Heb je nog vragen, ideeën of opmerkingen? Stuur ons dan even een mailtje via info@chocolatemakers.nl

Tot in de chocoladefabriek!