Chocolatemakers tour

TIJDELIJK GEEN TOURS

Gezien de corona maatregelen zijn wij gesloten voor bezoek. Zodra we meer weten zullen we dit bekend maken via onze website en SM kanalen.

Volg ons op onze social media kanalen voor het laatste nieuws.Altijd al een echte chocoladefabriek van binnen willen zien? Bij ons kan dat! Als enige chocoladefabriek in Nederland kan je bij ons het hele proces zien, van boon tot reep. We nemen je mee in onze volledig duurzame chocolade keten, van boer tot de reep. We voelen, ruiken en natuurlijk gaan we uitgebreid proeven!

Chocolatemakers tour

Duur ca. 1 uur.
Maximaal 6 personen

Laden Evenementen

Aankomende Evenementen › chocolatemakers-tour

Evenementen Search and Views Navigation

  • Geen overeenkomende events gevonden voor "chocolatemakers-tour". Bekijk alstublieft de volledige kalender voor een complete lijst van events.

Goed om te weten

Tijd
In verband met de verscherpte Corona maatregelen vragen wij je om precies op de geboekte tijd aanwezig te zijn. Graag niet te vroeg of te laat, dit voorkomt extra contactmomenten met andere bezoekers.

Eten en drinken
Etenswaren mogen NIET mee genomen worden in de fabriek. Dit omdat we geen sporen van noten en andere producten in onze chocoladerepen willen. Op deze manier kunnen zoveel mogelijk mensen (ook die met een allergie) van onze repen blijven genieten, Een flesje water mag je wel meenemen. Uiteraard zorgen wij ook voor wat drinken.

Bereikbaarheid
De Chocolatemakers fabriek vind je op de Radarweg 32A.

OV: Dit is op 15 minuten loopafstand van Station Sloterdijk. Vanuit de hoofdingang loop je naar rechts, richting de Radarweg en die volg je voor ongeveer 1 kilometer tot je het Seamen’s Centre ziet aan de linkerkant van de weg.Daar loop je naartoe en voor het Seamen’s Centre ga je naar rechts.
Fiets: Super als je op de fiets komt! We hebben genoeg plek op ons terrein.
Auto: Kom je met de auto, dan kan je op ons terrein beperkt parkeren.

Annuleringsvoorwaarden
Annuleren kan kostenloos tot 24u van te voren; wij verplaatsen uw boeking dan naar een andere datum.
Annuleringen binnen 24u worden niet vergoed ivm de reservering van gidsen en kunnen tevens niet verplaatst worden.

 

Chocolatemakers Experience

Chocolatemakers Tour -Junior Tijdens de rondleiding in onze fabriek kom je alles te weten over het hele productieproces van chocolade maken, en mag je je eigen wikkel ontwerpen.

Workshop: Word een chocolademaker Dat kan! Schrijf je in voor de workshop ‘Zelf chocolade maken’ en ga samen met eigenaar Enver Loke aan de slag om van boon tot reep jouw eerste zelfgemaakte chocolade te maken.

Workshop: bonbons maken Komt de chocolatier in jou naar boven bij het zien van chocolade? Het is ook mogelijk in een 3 uur durende workshop je eigen bonbons te maken!