Chocolatemakers tour Junior

TIJDELIJK GEEN TOURS

Gezien de corona maatregelen zijn wij helaas gesloten voor bezoek. Zodra we meer weten zullen we dit bekend maken via onze website en SM kanalen.

Volg ons op onze social media kanalen voor het laatste nieuws.Tijdens deze rondleiding ga je een eigen wikkel ontwerpen, kom je alles te weten over chocolade maken en gaan we natuurlijk chocolade proeven. We nemen je mee in de wereld van Chocolatemakers en de duurzame chocoladefabriek, zoals ‘Sjakie in de chocoladefabriek’. We delen het verhaal achter de verschillende soorten cacao en hoe we biologische chocoladerepen zelf in onze fabriek op zonne-energie maken.

Een lekkere+educatieve Chocolatemakers-beleving bij ons in de fabriek in Amsterdam!

Chocolatemakers tour junior

Duur ca. 1,5 uur.
Maximaal 10 personen (waarvan max 6 volwassenen)

Laden Evenementen

Aankomende Evenementen › Junior-tour

Evenementen Search and Views Navigation

  • Geen overeenkomende events gevonden voor "Junior-tour". Bekijk alstublieft de volledige kalender voor een complete lijst van events.

Goed om te weten

Eten en drinken
Etenswaren mogen NIET mee genomen worden in de fabriek. Dit omdat we geen sporen van noten en andere producten in onze chocoladerepen willen. Op deze manier kunnen zoveel mogelijk mensen (ook die met een allergie) van onze repen blijven genieten, Een flesje water mag je wel meenemen. Uiteraard zorgen wij ook voor wat drinken.

Bereikbaarheid
De Chocolatemakers fabriek vind je op de Radarweg 32A.

OV: Dit is op 15 minuten loopafstand van Station Sloterdijk. Vanuit de hoofdingang loop je naar rechts, richting de Radarweg en die volg je voor ongeveer 1 kilometer tot je het Seamen’s Centre ziet aan de linkerkant van de weg.Daar loop je naartoe en voor het Seamen’s Centre ga je naar rechts.
Fiets: We hebben genoeg plek op ons terrein.
Auto: Kom je met de auto, dan kan je op ons terrein (gratis) parkeren.

Annuleringsvoorwaarden
Annuleren kan tot 24u van het voren; dan kunt u een refund krijgen of we verplaatsen uw boeking naar een andere datum.
Annuleringen binnen 24u van het geboekt event krijgen geen refund en kunnen niet verplaatst worden.

 

Chocolatemakers Experience

Chocolatemakers Tour Tijdens de rondleiding in onze fabriek kom je alles te weten over het hele productieproces van chocolade maken.

Workshop: Word een chocolademaker Dat kan! Schrijf je in voor de workshop ‘Zelf chocolade maken’ en ga samen met eigenaar Enver Loke aan de slag om van boon tot reep jouw eerste zelfgemaakte chocolade te maken.

Workshop: bonbons maken Komt de chocolatier in jou naar boven bij het zien van chocolade? Het is ook mogelijk in een 3 uur durende workshop je eigen bonbons te maken!