Houdbaarheidsdatum ‘Gorilla bar’

De ‘Gorilla bar’ wordt dagelijks vers gemaakt, zowel de melk 37% als de puur 68%. Op de verpakking vind je het ‘batch’ nummer en onze ‘opeten voor’ indicatie. Het batch nummer staat voor een specifieke partij biologische cacao die wij binnen krijgen en moeten kunnen traceren. Batch 111 komt bijvoorbeeld uit Congo en is in november 2011 binnen gekomen. ‘opeten voor …’ is onze indicatie om aan te geven voor wanneer de chocolade het lekkerste is om op te eten. Vers gemaakte chocolade smaakt het beste als deze binnen drie maanden wordt opgegeten. De daadwerkelijke HOUDBAARHEIDSDATUM van onze Gorilla bar is ongeveer een jaar, mits koel, droog en donker bewaard.

volg Chocolatemakers ook op:

4 Responses to “Houdbaarheidsdatum ‘Gorilla bar’”

  1. W. Meerleveld juni 11, 2012 at 15:35 #

    Nog nooit zulke heerlijke chocolade gegeten, heerlijk en eerlijk. Bedankt!!

  2. Vanja juni 13, 2012 at 07:34 #

    Heerlijke chocolade en wat een toffe verpakking. Het soort papier vind ik supermooi, kan ik daar ook aan komen?

    • chocolatemakers juni 13, 2012 at 07:47 #

      Hallo Vanja, dat kan, het is simpel vetpapier voor voedsel, het bedrukken ervan is wel wat lastig ivm de zuigkracht van het papier. De naam van het papier is ‘Ersatz’.

  3. Inge Hartgers september 9, 2012 at 18:58 #

    Ik heb ondertussen al heel wat van jullie heerlijke chocolade opgegeten en ook weggegeven. Net weer een nieuwe bestelling geplaatst.
    Eenmaal gegeten is de rest van je leven verslaafd!

Leave a Reply