De werkplaats

 

Onze fabriek is natuurlijk niet erg groot, het is zelfs klein. Op 100 m2 hebben we zeven verschillende machines staan om de chocolade te maken. De vloer ziet eruit alsof je op chocolade loopt en ook de lucht is altijd gevuld met heerlijke chocolade geuren.

Tags:

volg Chocolatemakers ook op:

6 Responses to “De werkplaats”

  1. Janneke Kreike februari 1, 2012 at 20:00 #

    Chocoparadijs!!!

  2. MieK februari 3, 2012 at 10:55 #

    Onderwerp: Radio item
    Aan: info@chocolatemakers.nl

    dag Rodney & Enver

    Ik heb net het laatste stukje van RTVNH gehoord, maar net genoeg om morgen even naar Chocolatl in de Hazenstraat te gaan. Het gekke is, ik woon in de buurt, fietste er gisteren -wel al in de schemer- maar heb daar nog nooit en chocolade winkel gezien.
    Nog een vraag: ‘Gorilla’ is dat de naam voor alleeen de chocolade van bonen uit de Congo, om het woud te sparen? Of wordt dat nu de naam voor alle chocolade, ook die van bonen, bv nu onderweg uit Peru?

    Oh en ik zag een kleine slordigheid:
    ‘een ambachtelijke uitstralig en kan voor 100% bij het oud papier om gerecycled te worden. Het drukwerk wordt verzorgt door onze andere buren etc ‘

    moet natuurlijk zijn uitstraliNg en wordt verzorgD

    Veel succes
    MieK

    PS wat zijn jullie snel, ik zag nu dat ik het radio stukje helemaal kan beluisteren op jullie site!!!

    • chocolatemakers februari 6, 2012 at 08:40 #

      Hoi Miek,
      De Gorilla gebruiken we alleen voor de repen die gemaakt worden van de Congo bonen. Die uit de Dom Rep of Peru worden weer andere repen.
      Dank voor de verbeteringen! Jouw kritische blik kunnen we goed gebruiken, wij zitten met ons hoofd namelijk iets teveel in de chocola ;-).
      groet
      Enver

    • Berber februari 14, 2012 at 16:26 #

      Dag Miek, en dan moet het woord verzorgt natuurlijk nog even met een d.

  3. thamar de vries februari 3, 2012 at 17:02 #

    Hoi

    Nav het artikel in Het Parool ben ik maandag naar Il Ponte gereden om een reep te kopen en tot mijn verrassing vond ik het heerlijk.Ik heb altijd gezegd dat ik meer dan 60% niet lekker vind, maar dat is dus niet waar.
    Gisteren was ik in de Haarlemmerstraat bij unlimited delicious en daar lagen ze ook!
    En vanmorgen ( ja, ik ben chocoholic) was ik bij Chocolátl en daar lagen ze óók!
    Wauw.
    Inmiddels ook bij Chocolatl de stap gemaakt naar meer %, een reep van 70%, was ook heerlijk.
    Leuk initiatief van jullie en succes!!

    Thamar de Vries

  4. Robbert en Mirna februari 9, 2012 at 16:34 #

    En binnenkort ook bij ons in de winkel?
    Kinkerstraat 106-108, per 1 maart. Jullie sluiten helemaal aan bij ons concept.
    Fantastisch artikel in Het PAROOL, 21 januari.

Leave a Reply