Bonbons maken

TIJDELIJK GEEN WORKSHOPS

Gezien de laatste coronamaatregelen, zien we ons helaas genoodzaakt de rondleidingen tijdelijk stop te zetten.
Volg ons op onze social media kanalen voor het laatste nieuws.Bij Chocolatemakers bieden we de unieke gelegenheid te zien en proeven hoe chocolade gemaakt wordt.
Dat is al een belevenis op zich, maar met deze workshop gaan we nog een stapje verder.
We maken een paar heerlijke vullingen die we verwerken tot mooie, eigengemaakte bonbons.

Natuurlijk gebruiken we de chocolade die in de fabriek geproduceerd is en de overige ingrediënten zijn -waar mogelijk- ook biologisch.

In de workshop leer je tempereren, vormen gebruiken en decoratie-technieken. Tussendoor maken we natuurlijk een rondje in de fabriek. Ondertussen kan de chocolade drogen, waarna we alle gemaakte bonbons verdelen en inpakken in een doosje. Een heerlijke ervaring en een prachtig cadeau om te geven of te krijgen.

Duur ca. 3 uur
Groep 8 personen

Tijdens de workshop werken we met producten die geschikt zijn voor mensen met een notenallergie.

Laden Evenementen

Aankomende Evenementen › bonbon-workshop

Evenementen Search and Views Navigation

  • Geen overeenkomende events gevonden voor "bonbon-workshop". Bekijk alstublieft de volledige kalender voor een complete lijst van events.

 

Goed om te weten

Eten en drinken
Etenswaren mogen NIET mee genomen worden in de fabriek. Dit omdat we geen sporen van noten en andere producten in onze chocoladerepen willen. Op deze manier kunnen zoveel mogelijk mensen (ook die met een allergie) van onze repen blijven genieten, Een flesje water mag je wel meenemen. Uiteraard zorgen wij ook voor wat drinken.

Bereikbaarheid
De Chocolatemakers fabriek vind je op de Radarweg 32A.

OV: Dit is op 15 minuten loopafstand van Station Sloterdijk. Vanuit de hoofdingang loop je naar rechts, richting de Radarweg en die volg je voor ongeveer 1 kilometer tot je het Seamen’s Centre ziet aan de linkerkant van de weg.Daar loop je naartoe en voor het Seamen’s Centre ga je naar rechts.
Fiets: We hebben genoeg plek op ons terrein.
Auto: Kom je met de auto, dan kan je op ons terrein (gratis) parkeren.

Annuleringsvoorwaarden
Annuleren kan tot 24u van het voren; dan kunt u een refund krijgen of we verplaatsen uw boeking naar een andere datum.
Annuleringen binnen 24u van het geboekt event krijgen geen refund en kunnen niet verplaatst worden.

 

Chocolatemakers Experience

Chocolatemakers Tour Tijdens de rondleiding in onze fabriek kom je alles te weten over het hele productieproces van chocolade maken.

Chocolatemakers Tour -Junior Tijdens de rondleiding in onze fabriek kom je alles te weten over het hele productieproces van chocolade maken, en mag je je eigen wikkel ontwerpen.

Workshop: Word een chocolademaker Dat kan! Schrijf je in voor de workshop ‘Zelf chocolade maken’ en ga samen met eigenaar Enver Loke aan de slag om van boon tot reep jouw eerste zelfgemaakte chocolade te maken.